Wij vinden het leuk als een berichtje achterlaat in ons Gastenboek 

Gastenboek

31 berichten op 7 pagina's
Tessa Van den Berg
23-04-19 20:35:00
Super fijne ervaring! Wilhelmina heeft mijn zoon (12) met ingegroeide teennagel zeer kundig behandeld. Mijn zoon vond het prettig hoe ze alles uitlegde wat ze ging doen en waarom. Zeer geduldig en aardig!
Casper Van bergen
25-03-19 15:43:31
Ik kwam met de gedachte om mijn zweet voeten te laten behandelen. Toen ik er mee begon was er na de eerste keer gelijk effect en een duidelijke verandering te zien. En na de zesde keer kan ik met plezier zeggen dat mijn zweet voeten zijn verbeterd en bijna niet meer zweten.
Opmerking:
Beste Casper Ik ben ontzettend blij voor je dat je veel minder last hebt van zweetvoeten. Hartelijke groet, Wilhelmina Het Voetenhuys
Charlotte Puyman
20-03-19 16:40:12
Zowel ikzelf als mijn zoon hebben echt baat gehad van de voetreflexologie van Wilhelmina. Mij heeft het op een waardevolle manier geholpen om te komen van uitgerust naar ontspannen. Een waar verschil.
Mijn zoon had last van zeer zweterige voeten en ook daar zien we dankzij de behandeling een enorme vooruitgang. Fijn dus!
Opmerking:
Dag Charlotte, Ik wens je heel veel wijsheid en succes toe met het opstarten van nieuw werk in alle ontspanning, Liefs Wilhelmina Het Voetenhuys.
Suzanne van Zonneveld
21-05-18 11:36:31
Mijn dochter nu inmiddels 9 weken oud heeft een aantal keer bij Wilhelmina een voetreflex massage gehad. Voordat zij daar naar toe ging had ze vaak last van buikkrampjes. Nu zei een aantal keer geweest heeft zij heeft zij al een tijdje helemaal geen last meer van buikkrampen, wat super fijn is! Daarnaast slaapt zei ook een stuk ontspannender en wat langer nadat ze de voetreflex heeft gehad.
Wilhelmina is heel lief voor mijn dochter en zei reageert goed op haar als ze haar ziet.
Ik ben heel blij dat Wilhelmina dit voor mij doet!

Loes Van der Wateren
24-02-18 14:52:08
Met mijn kalknagels ging ik naar "Laserkliniek Haarlem".kreeg daar mijn eerste behandelingen het advies naar een pedicure te gaan om mijn nagels te laten frezen, zodat ze dunner zijn voor de volgende behandeling. Ik keek op internet en vond Wilhelmina.
Zij kon mij de zelfde dag nog helpen. Het was voor mij de eerste ervaring met een pedicure, maar ik ben helemaal om. Wat een prettige behandeling en wat vakkundig, dit allemaal in een fijne sfeer. Ik ging met heerlijk aanvoelende voeten de deur uit. Ga hier zeker geregeld terug komen. Wilhelmina bedankt!
Opmerking:
Heel graag gedaan Loes, ik wens je veel succes bij de laserkliniek, houd me op de hoogte! Hartelijke groet, Wilhelmina
Tonen: 5  10   20