Acces Bars behandeling:

Zit je veel in je hoofd en vind je het moeilijk om rust te vinden in jezelf. Gaan je gedachten overal en nergens naar toe en heb je last van een 'monkey mind?' 

 

Wil je meer Rust, Ruimte en Ontspanning in je lichaam en geest? 

Probeer dan eens een BARS sessie.


De Acces Bars punten zijn drukpunten op het hoofd die corresponderen met bepaalde levensthema's. In totaal zijn er 32 drukpunten die ik zachtjes aanraak en een gedurende tijd vast houd. Deze 32 punten vormen energiebanen door en om het hoofd. Door deze punten zachtjes met de vingertoppen aan te raken ontstaat er een energiestroom waardoor en een ontlading plaatsvindt. 

In je hoofd  liggen al je ideeën, gedachten, emoties en overtuigingen opgeslagen. Je kunt denken aan; "ik ben niet goed genoeg", "dat gaat mij toch niet lukken", "Ik heb toch altijd pech", "dit is voor mij te hoog gegrepen". 

Deze drukpunten ontladen de gedachten en je emoties. je overtuigingen die jij gedurende je leven zelf hebt opgeslagen. Een BARS sessie ondersteunt zo het zelfgenezend vermogen in je lichaam. 

Klachten kunnen zijn: 

  • Depressie 
  • PTSS
  • Angstaanvallen 
  • Moeilijk (in) kunnen slapen
  • HSP
  • Stress
  • Vol hoofd

Hoe gaat een BARS sessie in zijn werk?


Je kunt gewoon lekker gaan liggen op de behandeltafel met je kleding aan, met je ogen dicht (of open) en je hoeft verder niets te doen dan te ontspannen. Je mag even heerlijk ontvangen. Een moment voor jezelf. Dan doen we toch al veel te weinig. Er is een hoofdkussentje aanwezig en een deken om het geheel naar jouw wensen comfortabel te maken. 

Alles gaat weer stromen en je zal ontdekken dat er meer rust en ruimte en ontspanning ontstaat in je lichaam en geest. 

Waar komt Acces BARS vandaan?

Acces Bars is een behandelmethode dat onderdeel is van de Amerikaanse organisatie Acces Consciousness. Deze organisatie richt zich op het vergroten van het bewustzijn en eenheid in de wereld en wordt geleidt door de founder Gary Douglas en co-creator Dr. Dain Heer. 


Boek nu een BARS sessie: 06-83103138