Kids Voetreflex Therapie | Kids Ontspanningsmassage| Kids Pedicure


Voetreflex behandeling RELAXING FEET:)

Onze kinderen leven in zeer drukke tijden en krijgen veel prikkels en invloeden van buitenaf. In de digitale wereld van computers, TV en Telefoons zijn er soms weinig rustmomenten door de dag heen. 

Een voetreflex behandeling kan erg goed helpen bij diverse klachten van het kind. Bijvoorbeeld slaapproblemen, kinderen met ADHD, kinderen die zich beter willen focussen, kinderen die last hebben van maag en darm problemen. Om er zo maar een paar te noemen. Ik heb gemerkt dat alle kinderen die ik tot nu heb behandeld zich stukken beter in hun vel voelen zitten, zich rustiger voelen, beter kunnen slapen en zich meer bewust zijn van het 'hier en nu".  

Ontspanningsmassage behandeling - MINDFUL FEET:)

Voetenhuys biedt tevens een heerlijke professionele ontspanningsmassage aan alle kinderen die wat meer rust willen creëren in hun dagelijkse leven. Tijdens de massage behandeling leren de kinderen over 'Mindfulness' en hoe zij zelf rust kunnen creëren in situaties waarin dat nodig is. Bijvoorbeeld op school, als ze gepest worden of tijdens een spreekbeurt als je erg zenuwachtig bent of in een drukke thuis situatie.